Vi söker personal, heltid och deltid

Vill du jobba fulltid, eller vissa kvällar/helger?

Fiskhandlaren når ut till alla privatpersoner i Skåne. Vi säljer premiumprodukter, fisk & skaldjur som kvalitetsmässigt endast kan jämföras med det som serveras på fina fisk och skaldjursrestauranger. Det är ett mycket uppskattat inslag att kunna handla direkt vid dörren där hemma och just därför söker vi någon till vår verksamhet eftersom vi nu expanderar. 

Vi kör inga fasta rundor på vissa tider. De bokar du upp med dina kunder efter egen planering. Med tiden lär du känna dina kunder och det blir lättare och lättare att styra ditt schema själv på så sätt. Du får din egen bil och gör ditt eget schema med utgångspunkt för Fiskhandlarens ramar.

Det här är inget vanligt jobb. Det är en talang. Det enda jobbet där provisionssystemet inte kommer göra dig besviken. Första året kan du räkna med en genomsnittlig månadslön på 40.000 om du jobbar heltid och därefter stiger denna i takt med att du utökar ditt kundregister och utvecklar kunderna. 

Krav:

Svenska – perfekt i tal och skrift.

Goda MS Office och Internetkunskaper

B-körkort

Snittlön: 40.000/mån / heltid.

Du måste inte ha utesäljarerfarenhet. Det är viktigare vad du vill – än vad du har provat tidigare. 

Möjligheterna med detta är enorma, och eftersom du blir en del av den tidiga expansionen i bolaget så är du automatiskt aktuell som försäljningschef Skåne i nästa skede - om du tror den rollen kan passa dig.

Ring mig: 0733-224322 eller maila: fredrik@fiskhandlaren.se - om du har frågor. Du kan naturligtvis söka direkt genom att bara skicka in din ansökan!

Välkommen till Fiskhandlaren!

 

Fredrik Hjelm, ägare - Fiskhandlaren Sverige AB